Mit sau adevar?

Mit sau adevar?
Mit sau adevar?
 
In lumea panourilor fotovoltaice exista o multitudine de mituri ce sunt considerate a reprezenta realitatea. In acest blog vom discuta despre miturile cele mai des intalnite ce infuenteaza deciziile celor care isi doresc sa isi achizitioneze panouri sau sisteme fotovoltaice.

1. Panourile solare iti pot deteriora acoperisul

O  concepție greșită in ceea ce priveste utilizarea panourilor solare este ca iti pot deteriora aceperisul. Nu atunci când sunt instalate corect. De fapt, instalarea panourilor solare pe acoperiș este benefică, deoarece protejează acoperișul pe care îl acoperă. Instalatorii profesioniști de panouri solare se asigură că acestea sunt instalate corect, evitând deteriorarea. În plus, dacă există unele deteriorări ale acoperișului din cauza uzurii, instalatorii pot scoate panourile solare pentru a permite repararea.

2. Panourile solare sunt toxice

În prezent, datorită progresului în tehnologia de siliciu cristalin, celulele solare sunt mai eficiente și mai sigure. Producătorii folosesc celule fotovoltaice cristaline de siliciu. Materialul este utilizat în aproximativ 96% din toate panourile solare la nivel global. Aceste celule sunt închise pentru a spori protecția.

3. Panourile solare nu funcționează în anumite climate și vreme

Adesea, oamenii cred că energia solară funcționează doar atunci când este cald. Panourile solare au nevoie doar de soare pentru a genera electricitate. Din acest motiv, panourile solare pot funcționa în timpul iernii și în zilele înnorate.

4. Panourile solare sunt greu de intretinut.

Fals, panourile solare necesita o curatare minima, atunci cand s-a acumulat praf ori zapada pe ele.

5. Panourile solare au o durata de viata scazuta.


Toate panourile de ultima generatie au o durata de viata de 20-25 de ani. Acestea sunt rezistente la ploi, furtuni, zapada, grindina sau uragane.

Cele mai multe mituri despre energia solară pe care oamenii le susțin sunt acum depășite. Solarul nu a fost niciodată mai ieftin, sigur și eficient decât este astăzi. Există o creștere a profesioniștilor de panouri solare, inclusiv instalatori care pot dimensiona corect sistemul dvs. pentru a garanta mai multă producție. În cele din urmă, panourile solare au sporit eficiența pentru a genera mai multă energie electrică pe vreme și climă rece, precum și în zilele înnorate.




 
Trimite

Suport clienti Luni - Vineri: 9-17

0724 33 77 77 office@sunpower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!